instalatii gpl  
Home Despre gpl Galerie foto Produse Servicii Preturi Contact
instalatii gpl telefoane instalatii gpl
adresa instalatii gpl
formular contact instalatii gpl
 
Instalatii GPL » Produse

Produse

Instalatii Auto GPL

Prins VSI

Prins VSI este cunoscut la nivel mondial in industria sistemelor GPL si este considerat lider de piata in domeniu datorita unei calitati deosebite.

Sistemul este alcatuit din componente performante, injectoare KEIHEIN cu software-ul avansat ofera utilizatorilor performanra, fiabilitate si durabilitate. Prins VSI este recunoscuta ca marca nr. 1 in Germania si Olanda si poate echipa autovehicule cu motoare pe benzina de putere mare de pana la 400 kw.

Sistemul poate fi montat pe autoturisme pe benzina (3-8 cil.), cu injectie electronica si nivel de poluare EURO2, EURO3 si EURO4.

Pot fi configurate astfel:
  • Sistem universal (conf. R67)
  • Sistem dedicat (conf. R115)
Landi Renzo

Landi Renzo SPA este este considerat la nivel international lider in domeniu si este un sistem cu bune referinte si in Romania. Sistemul detine o cota piata internationala ce depaseste 30% in domeniul componentelor si a sistemelor alternative GPL.

Sistemul este alcatuit dintr-o gama larga de componente si o tehnologie avansata care permite indeplinirea si celor mai exigente cerinte ale clientilor.

Instalatiile Landi Renzo pot echipa autovehicule pe benzina cu norme de poluare EURO2, EURO3, EURO4, EURO5.

Tomasetto Achille SPA

Instalatiile GPL Tomasetto sunt renumite in si vandute in intreaga lume, iar cei peste 25 ani de experienta pot garanta cel mai bun raport calitate-pret.

Instalatiile pot fi montate pe autovehicule pe benzina cu norme de poluare: EURO2, EURO3, EURO4, EURO5 si non-EURO.

Marini

Instalatiile GPL Marini sunt cunoscute pentru cea mai mare fiabilitate la autovehicule non-EURO si EURO2 cu pondere semnificativa si pe piata romaneasca.

BRC

Instalatiile BRC sunt cunoscute pentru fiabilitate si un raport excelent calitate-pret, indeplinind cele mai exigente cerinte din domeniu.
Preturi
Preturile instalatiilor GPL pot fi stabilite in functie de: echipamentul standard ce se pretea
 
suport online instalatii gpl
 
Home | Despre gpl | Galerie foto | Produse | Servicii | Preturi | Contact

Copyright © 2012 SC AUTO GILEX SRL. Toate drepturile rezervate